Over ons

Wij kennen al onze klanten persoonlijk

Sinds 1 januari 2017 is Swaneveld Adviesgroep eigenaar van Korenhof & Partners Verzekeren. Het bedrijf aan de Veerstraat 14 in Schoonhoven is uitgegroeid tot een solide, betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening (hypotheken en pensioenen). Persoonlijk contact en service richting de klant zijn onze eerste prioriteit. Maak kennis met het team >

 

Zakelijk en particulier

Adviseren en bemiddelen in verzekeringen behoren tot onze hoofdtaken. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dit doen we met een klein vast team van deskundige adviseurs. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak krijgen we snel een goed beeld van de situatie. Samen met de klant brengen we de risico’s in kaart. Welke risico’s moeten verzekerd worden en welke niet? Welke bestaande overeenkomsten kun je wijzigen of misschien zelfs schrappen? Goed luisteren naar de wensen van de klant en snel inspelen op veranderingen in de markt, dat vinden wij belangrijk!

 

Compleet aanbod

Risico’s beheersen is het uitgangspunt. We bieden het volledige scala van verzekeringen aan door samenwerking met de grote nationale en internationale verzekeraars en adviseren u de meest passende optie. Bovendien kunt u bij ons terecht voor pensioen, hypotheken en financiële planning. Samen met u kijken we naar het hele plaatje.

 

Soepel en snel

We zijn op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in het vakgebied en kennen de wet- en regelgeving op ons duimpje. U krijgt bij ons dan ook geen standaard verkooppraatje, maar advies op maat. Daardoor kunnen we veel geld voor u besparen.
Wij ontzorgen onze relaties door ze veel werk uit handen te nemen en schade snel en soepel af te handelen.

 

Eigen pensioenspreekuur

De advisering op het gebied van pensioenen is onlangs via de oprichting van ‘Swaneveld & Roebroek, meesters in pensioenen’ verder geprofessionaliseerd. Tijdens het maandelijkse Pensioen-EHBO kunt u altijd binnenlopen met uw pensioenvragen.

Lees alles over deze samenwerking op www.swaneveldenroebroek.nl.

 
Meer weten?

Nog meer weten over ons kantoor. Bekijk dan onze: