Persoonlijk contact

Lees meer

Zakelijk en particulier

Lees meer

Compleet aanbod

Lees meer

Soepel en snel

Lees meer

Wij kennen al onze klanten persoonlijk

Sinds 1 januari 2017 is Swaneveld Adviesgroep eigenaar van Korenhof & Partners Verzekeren. Het bedrijf aan de Zilverstraat 3 in Schoonhoven is uitgegroeid tot een solide, betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening (hypotheken en pensioenen). Persoonlijk contact en service richting de klant zijn onze eerste prioriteit.

Zakelijk en particulier

Adviseren en bemiddelen in verzekeringen behoren tot onze hoofdtaken. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dit doen we met een klein vast team van deskundige adviseurs. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak krijgen we snel een goed beeld van de situatie. Samen met de klant brengen we de risico’s in kaart. Welke risico’s moeten verzekerd worden en welke niet? Welke bestaande overeenkomsten kun je wijzigen of misschien zelfs schrappen? Goed luisteren naar de wensen van de klant en snel inspelen op veranderingen in de markt, dat vinden wij belangrijk!

Compleet aanbod

Risico’s beheersen is het uitgangspunt. We bieden het volledige scala van verzekeringen aan door samenwerking met de grote nationale en internationale verzekeraars en adviseren u de meest passende optie. Bovendien kunt u bij ons terecht voor pensioenhypotheken en financiële planning. Samen met u kijken we naar het hele plaatje.

Soepel en snel

We zijn op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in het vakgebied en kennen de wet- en regelgeving op ons duimpje. U krijgt bij ons dan ook geen standaard verkooppraatje, maar advies op maat. Daardoor kunnen we veel geld voor u besparen. Wij ontzorgen onze relaties door ze veel werk uit handen te nemen en schade snel en soepel af te handelen.

Meer weten?

Maak kennis met het team

Vijf ervaren, betrokken vakmensen met oog voor detail en hart voor de klant. Ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Samen zorgen we ervoor dat al uw verzekeringszaken, uw hypotheek en uw pensioen goed geregeld worden. Daar kunt u van op aan!

Ronald Swaneveld

Van alle markten thuis, breed geschoold en steekt graag tijd in zijn relaties.

Mail Ronald

Lia van den Brink

Doet de financiële administratie. Ook verwerkt zij met zorg uw mutaties en aanvragen.

Mail Lia

Marca van Grondelle

Deze allround verzekeringsadviseur helpt u graag, zowel particulier als zakelijk. Specialist in personeels- en inkomensverzekeringen.

Mail Marca

Jolanda Hegeman

Schadebehandeling

Mail Jolanda

Rob Pors

Relatiemanager

Mail Rob

Onafhankelijk en persoonlijk advies voor particulier, ondernemer en werkgever.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gerust vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op