Goed verzekerd: een hele zorg minder

Heeft u het overzicht?

In de loop der jaren zult u - net als iedereen - allerlei verzekeringen hebben afgesloten. Voor uzelf en uw gezin, uw huis, inboedel, auto, fiets, caravan, kostbaarheden, reizen, noem maar op. Maar bent u wel goed of misschien zelfs te goed verzekerd? Het is slim om eens met een onafhankelijk verzekeringsadviseur te kijken of het beter kan. Maak gerust vrijblijvend een afspraak!

Meer dan alleen goed verzekerd

Goed verzekerd zijn is een fijn gevoel. Maar het is nog fijner wanneer u weet dat een eventuele schade niet alleen goed verzekerd is, maar ook soepel afgehandeld wordt. Swaneveld Adviesgroep neemt u zoveel mogelijk uit handen. Van schade-afhandeling tot juridische ondersteuning. We zijn accuraat en vlot als het gaat om afhandeling van aanvragen en eventuele schades.

Onze verzekeringspartners

Wij werken samen met zo goed als alle verzekeringsmaatschappijen en kennen het aanbod door en door. Hierdoor bent u verzekerd van de best passende verzekering voor uw persoonlijke situatie. En bovendien heeft u het voordeel van één aanspreekpunt, welke schade u ook heeft: Swaneveld Adviesgroep.

U krijgt van ons onafhankelijk advies en u heeft de keuze uit de beste verzekeringsmaatschappijen, waaronder: