Contact

Benieuwd naar wat Swaneveld Adviesgroep voor u kan betekenen? Maak gerust vrijblijvend een afspraak. Wij komen graag naar u toe. Bijvoorbeeld voor een inventarisatie van uw situatie of voor een persoonlijk adviesgesprek. Zo weet u snel hoe u ervoor staat. U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Schoonhoven.

Swaneveld Adviesgroep

Veerstraat 14

2871 CD Schoonhoven

Routebeschrijving

Rij naar Schoonhoven en volg de borden naar het veer. Even voorbij de veerpont kunt u parkeren op het parkeerterrein naast Brasserie De Veerpoort. Vanaf de parkeerplaats loopt u onder De Veerpoort door waarna u ons kantoor direct aan uw rechterhand vindt.

Neem contact met ons op!

Naam*
Tel. nr*
E-mail*
Bericht
Bevestig dat je geen robot bent
 
Rijdt u op navigatie? 

Veel navigatiesystemen geven een route door de stad aan. Deze aanwijzingen kunt u beter niet opvolgen omdat door éénrichtingsverkeer en gebrek aan parkeerplaats u toch weer terug moet naar de parkeerplaats zoals bij de bovenstaande routebeschrijvingen is aangegeven.

 

 
Maak een afspraak!

Ons kantoor is geopend op werkdagen in principe van 08.30 tot 17.30 uur.  Wilt u er zeker van zijn dat de medewerker die u wilt spreken beschikbaar is, laat dan even weten dat u langs komt.